URGENT

Circula un fals rumor sobre la presència de gihadistes a Calella

Compartiu aquesta història
el text que ha circulat en les últimes hores. E-Notícies
el text que ha circulat en les últimes hores. E-Notícies

Els Mossos han demanat a la ciutadana que evitin fer “córrer” rumors sobre terrorisme per WhatsApp i les xarxes socials per evitar “crear confusió”. I és que en les últimes hores ha circulat un missatge a través de les xarxes socials que alertava de la presència d’un pis franc de terroristes islàmics a Calella. El missatge assegura que la zona estava en “alerta màxima” després que la policia detectès la presència gihadista a la ciutat.

En el mateix missatge que han rebut milers de persones durant aquest dijous, s’alerta sobre un possible atemptat terrorista a Catalunya i es demana que s’eviti anar “a centres comercials” i llocs amb “molta aglomeració”.

Ha estat tanta la difusió del rumor que els Mossos, mitjançant el Twitter, han hagut de desmentir-ho públicament, assegurant que el text enviat és “fals” i no s’ha interceptat cap pis franc a Calella.

A més, la Policia recomana “no fer córrer rumors sobre terrorisme” a través de les xarxes socials o el whatsapp, ja que aquestes noticies falses creen alarma, neguit i confusió. A més asseguren que si es produís una situació crítica real, com la que s’anunciava en la falsa informació, els Mossos serien els primers interessats en informar per evitar cap risc a la ciutadania.

 

El tweet dels Mossos
El tweet dels Mossos

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics