Denuncien la possible presència de verí al “Gorg dels Cans”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
La zona del Gors dels Cans
La zona del Gors dels Cans

A través de les xarxes socials s’ha denunciat aquest cap de setmana l’enverinament d’una gossa que havia estat al pipican palafollenc.

Ho denunciava una clínica veterinària de Blanes que informava que havien atès a un animal amb símptomes d’enverinament just després del seu pas per la instal•lació ubicada al nostre poble i que és de lliure accés. A través de les xarxes, la pròpia clínica explica que la gossa podria haver ingerit mata-rates durant la seva visita a l’espai destinat als animals de PLF

, cosa que li va provocar la intoxicació. David Albuchec, de l’equip de la clínica veterinària que va alertar del possible enverinament, diu que el centre que han guardat mostres del que va ingerir l’animal per entregar-ho als agents forestals.

El centre explica que és la primera vegada que ho detecten a PLF, però que aquesta substància ja s’ha trobat en altres ocasions a Blanes. Albuchec creu que es fa per eliminar gats de carrer, però que a banda d’afectar als animals sense llar, també afecten a animals domèstics i a espècies protegides.

Des de l’Ajuntament de PLF ja s’està investigant aquests fets per saber si realment la gossa es va enverinar a PLF i si hi ha substàncies verinoses al Gorg dels Cans del nostre poble.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics