Mala jornada pels equips de bàsquet de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els principals equips han perdut aquest últim cap de setmana. El sènior ha caigut al Palauet contra el Calella C. Els veïns, que són 3s a la classificació, s van imposar als locals de 13 punts; 56 a 69. 10a derrota del sènior que continua a la 11a plaça de la taula. Aquest cap de setmana el seu rival serà l’Onyar, el penúltim classificat amb 2 victòries en aquest campionat.

El líder de la categoria Sots21, el Bescanó no va tenir pietat i es va imposar clarament al PLF; 37 a 86. Nova derrota d’un equip que continua sense aixecar el vol, a la 12a plaça a la taula amb 2 victòries. Tampoc serà fàcil el proper partit a la pista del St. Joannenc, 5s a la classificació amb 9 victòries.

Més ajustada ha estat la derrota del Cadet Masculí a la pista del Maçanet; 48 a 43. Els de PLF són 11s a la taula amb 3 victòries . La propera jornada jugaran a casa contra el Tossa, 9è amb 4 victòries.

Acabem el repàs dels equips locals de bàsquet amb el cadet femení, que aquesta setmana ha descansat. Ho ha fet a la 6a plaça de la taula, després de sumar 8 victòries. Reprendran l’activitat a la pista del Quart, que és 2n a la classificació amb només 2 derrotes en el que va de lliga.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics