Una estudiant de l’Institut crea una aplicació per a mòbils i tabletes amb l’actualitat cultural de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Neus Alenyà, que aquest any estudia 2n de Batxillerat a l’IES de la Font del Ferro de PLF, ha decidit dedicar el seu treball de recerca a la creació d’una aplicació que recopili tota l’activitat cultural que es programa a la nostra localitat.

Així va néixer l’aplicatiu “Palafolls Cultura’, que ja es pot trobar gratuïtament al Play Store, per tant, de moment, només per a dispositius Android.

En aquesta aplicació s’hi poden trobar les activitats anunciades a l’agenda del “PLF” i també hi ha enllaços al web “Vade.cat. Agenda Cultural del Maresme”, així com les principals dades de les entitats i associacions que actuen a la nostra localitat.

Aquesta aplicació s’ha descarregat més de 50 vegades des que es va posar a disposició del públic.

Alenya ha presentat aquest mes el seu treball de recerca als responsables de l’Institut, que avaluaran ara la seva tasca.

Aquesta aplicació se suma a la que ja fa 2 anys està disponible també per a Android i dissenyada per RP amb tota l’actualitat informativa de PLF i accés a la programació online d’aquesta emissora. Més de 100 persones ja s’han descarregat l’aplicació de RP des de la seva aparició al Play Store.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics