URGENT

Del ple deixarà sense efecte la modificació que permetia una gran planta de biomassa al polígon d’en Puigverd

Compartiu aquesta història

El mes de juliol, el ple va aprovar inicialment una modificació del Pla General per tal de permetre la instal•lació d’una planta de tractament de residus de biomassa en una empresa del Polígon Industrial d’en Puigverd. En aquell dia, el govern defensava que amb l’actual ordenament ja es podia fer aquesta planta, però que la modificació buscava que la planta pogués tractar residus d’altres empreses del voltant i que es podés construir en qualsevol sector.

La modificació es va aprovar amb el vot a favor de l’equip de govern, entre ells el socialista Josep Ribas, que justament treballa en l’empresa que ha sol•licitat aquesta planta. Això va motivar la impugnació del PP, a l’entendre que no podia participar en la votació per tenir-hi interessos particulars.

Demà el plenari estimarà les al•legacions dels populars i arxivarà aquesta modificació. De tota manera, el govern manté que l’empresa ja pot fer aquesta planta que convertirà els residus en energia.

Més enllà d’aquest punt, el plenari també deixarà sense efecte el projecte de construcció d’un aparcament soterrat a l’Av del Mar de St Lluís.

Abans de l’esclat de la crisi, es va aprovar un projecte per construir una plaça pública amb un aparcament soterrat en aquest punt del municipi, conegut per ser on sempre hi ha hagut una cabina telefònica al barri.

Amb la crisi, però, l’empresa no ha fet efectiva la garantia i 7 anys després el ple deixar+à sense efecte la concessió i el projecte.

El ple té 8 punts a l’ordre del dia entre els que s’inclouen algunes modificacions obligades d’alguns estatuts d’organismes en els que l’Ajuntament està adherit pel canvi de normativa vigent.

Al ser un ple ordinari, la sessió acabarà amb els precs i preguntes i serà emès en directe per RP a partir de les 8.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics