Tallada durant 3 setmanes la cruïlla dels carrers Major, Baix, Pompeu Fabra i Pau Casals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Continuen els treballs per rehabilitar el carrer de Baix i transformar-lo en plataforma única a mode del carrer Major. Després de finalitzar el vial de sorra que serà accessori per a la mobilitat d’aquesta zona del poble durant les obres, els treballs es concentraran ja al propi carrer de Baix.

Aquest proper dilluns, es començarà actuant a la confluència dels carrers Major, Baix, Pompeu Fabra i Av Pau Casals  on cal aixecar el paviment per fer les connexions entre aquests carrers del centre del municipi.

Aquesta serà la primera fase de l’obra que hauria de durar unes 3 setmanes i que limitarà el trànsit en aquest punt del poble. Així els carrers afectats quedaran com a cul de sac, i els veïns i visitants hauran de sortir per allà on s’ha entrat.

Aquesta serà l’afectació viària més important d’aquestes obres, com explica el cap de la Policia Local, Toni Carreras.

Si no hi ha incidències que facin endarrerir els treballs, a finals de febrer començarà la 2a fase de l’obra que es concentrarà en el tram més baix de la via, entre el carrer Major i l’entrada de l’aparcament de sorra. La 3a fase acabarà el carrer de Baix fins la confluència amb carrer del Mig, i l’última fase ha d’actuar sobre un col•lector d’aigües pluvials a l’Av Pau Casals.

Les obres no han de durar més de 3 mesos i mig i acabaran per transformar aquesta via, que serà de plataforma única, amb un únic sentit de circulació, de baixada, i amb la incorporació d’arbrat i mobiliari urbà. Això permetrà que el centre antic de PLF tingui unes mateixes característiques sumant el carrer Major, del Mig, Baix i part de Francesc Macià.

 

mapa de les afectacions de les obres del carrer de baix
mapa de les afectacions de les obres del carrer de baix

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics