URGENT

Les escoles de Malgrat visiten una exposició sobre la pau

Compartiu aquesta història

El Centre Cívic torna a organitzar l’exposició fotogràfica “El nostre món en guerra”, de Creu Roja i que serveix per a commemorar el Dia de la No-Violència i la Pau que es va celebrar divendres passat.

La mostra, que està oberta a tothom fins el proper dilluns, pretén cridar l’atenció sobre la pèrdua i el patiment personal durant els conflictes armats.

Ja divendres al matí els alumnes del cicle superior de les escoles Marià Cubí, Chanel, Fonlladosa i Vedruna han visitat l’exposició, que ha estat cedida pel Gabinet de Drets Humans i Centre de Dret Internacional Humanitari de la Creu Roja. Aquesta exposició, que ja es va poder veure just fa un any al mateix Centre Cívic, posa l’accent en les històries personals de pèrdua i patiment que succeeixen durant qualsevol conflicte armat. En concret les instantànies mostren realitats diverses situades a l’Afganistan, Colòmbia, la República Democràtica del Congo, Filipines, Geòrgia, Líban, Libèria o Haití.

Les imatges mostren conseqüències derivades de les guerres com ara desplaçaments, separacions familiars o les dificultats econòmiques que comporta viure en primera línia aquests conflictes.

En contra posició, mostra algunes iniciatives encoratjadores per minimitzar el patiment humà en aquelles indrets del món que pateixen més violència.

Les fotografies exposades han estat realitzades per reconeguts fotògrafs de guerra de la prestigiosa Agència VII.

Les escoles malgratenques han treballat la pau i la No Violència amb altres activitats també a les aules aquest divendres dia 30, coincidint amb l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics