El Maresme crea un Consell de Serveis Socials

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El Ple del Consell Comarcal, va aprovar inicialment la passada setmana, el Reglament per a la constitució d’un Consell de Serveis Socials al Maresme que tindrà com a principal missió “la implicació de tota la societat en els assumptes socials, la prevenció de la fragmentació social, la innovació en la prestació dels serveis i el reforçament de les xarxes socials de suport”. Segons va assenyalar la Consellera de Benestar Social i Educació, Neus Serra, el Maresme es converteix així en una comarca pionera en la implementació d’aquest nou model de treball que fomenta la participació i la implicació de la ciutadania en la presa de decisions en matèria de serveis socials.

El Consell de Serveis Socials del Maresme s’emmarca en la implementació de la Llei de Serveis Socials, que preveu la creació d’aquest tipus de consells participatius.

D’aquesta manera l’objectiu del Consell, en què participaran els ajuntaments, les entitats i les associacions que actuen a la comarca en l’àmbit de benestar social, és crear un espai ampli i estable de reflexió i de recerca de consens sobre temes estratègics en matèria de serveis socials. La principal prioritat del consell serà tractar les situacions de desigualtat i marginació a la nostra comarca.

També intentarà fomentar l’associacionisme i la interrelació ciutadana, i propiciar la participació i representació del teixit associatiu i dels maresmencs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics