URGENT

A punt d’esgotar-se les entrades pel concert de Gerard Quintana a PLF

Compartiu aquesta història

Aquest matí s’han posat a la venda les entrades per assistir al nou cicle d’actuacions Singulars que es oferirà 4 actuacions a PLF entre el març i el maig.

En qüestió d’hores s’han venut 150 de les 200 entrades previstes pel principal concert del Singulars. Es tracta de l’actuació que obrirà el cicle el 21 de març amb Gerard Quintana al costat del guitarrista Xarim Aresté.

L’organització pretén oferir un format íntim, sense separació entre públic i artistes cosa que limita l’aforament a un màxim de 200 persones.

El fet que s’hagin venut ja gran part de les entrades, fa que l’organització ja pensi en un segon concert el mateix dia, però al vespre. Xavier Sitjà diu que faran una llista de reserves i que si hi ha quòrum, es contractarà.

 

Més enllà del concert, o concerts, de Quintana, el Singulars també programarà el 4 d’abril, el concert de Ian Sala i Illa Carolina coincidint amb la Festa Major Petita. El 18 d’abril actuaran Albert Oliva i Joan Masdeu, qui fou líder de la banda Whiskins.

El cicle es tancarà el 2 de maig amb l’exconcursant del programa Número 1, Laia Vehí i Halldór Már, un cantant islandès que ha versionant a l’anglès clàssics de la música catalana com L’Estaca de Lluís Llach o Al Vent de Raimon.

Tots els concerts valdran 5€, excepte del primer, de Gerard Quintana, que en costarà 10€. Qui vulgui adquirir entrades pels concerts caldrà que presencialment accedeixin al MiD, ja que no es reserven ni es poden adquirir per internet.

Les entrades estan a la venda als matins de dilluns a divendres de 9 a 2 i les tardes de dilluns a dissabte de 5 a 9.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics