Malgrat es promociona aquest cap de setmana a Bèlgica

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa només una setmana la població veïna va ser present a Fitur, a Madrid, i ara continua la seva ruta de promoció turística a Brussel•les , on des d’ahir dijous es present al Saló de Vacances d’aquesta ciutat.

Fins dilluns, l’empresa pública Malgrat Turisme SL estarà en aquesta fira turística a Bèlgica que està adreçada al consumidor final i que, de fet, és la més rellevant del sector turístic en aquest país.

Enguany és la primera vegada que Malgrat serà present a aquesta mostra, i ho farà amb un mostrador propi dins l’estand de Turespaña, l’organisme espanyol de Turisme, que és el responsable de la marca España al món.

Per el públic belga, Malgrat vol donar a conèixer la seva oferta de turisme familiar, la de càmpings, la de les rutes de natura i urbana, entre altres productes que poden ser atractius per aquest mercat.

Segons informa el propi ajuntament, el saló de vacances de Brusel.les té una assistència d’unes 100.000 persones per cada edició. El fet que el certamen estigui adreçat al consumidor final i no tant a als touroperadors, fa que sigui una oportunitat de vendre la destinació turística directament als belgues en el moment de planificar les seves vacances d’enguany.

Els visitants al certamen paguen 10€ per entrar als 4 pavellons que ocupa la fira que estarà oberta fins dilluns.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics