Willy Toledo, Montserrat Carulla o Ramon Madaula a la nova temporada del teatre de la Costa Brava Sud

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta de la unió de les sales de Lloret i Blanes, que ja tenen a punt la programació de la nova temporada pel primer semestre del 2015 amb una trentena de propostes de totes les disciplines artístiques fins al juny.

El Teatre de Lloret aixecarà el teló aquest dissabte amb la comèdia Losers, amb Alba Florejachs i Jordi Diaz. El 21 de febrer, després de l’èxit a Blanes el passat novembre, es tornarà a programar Iaia!, amb Montserrat Carulla.

El dia 28, a Blanes, es podrà veure la comèdia La farsa Walworth i el 7 de març, la comèdia Confessions de dones de 30, amb Meritxell Huertas, Annabel Totusaus i Ota Vallès. La setmana següent s’ha programat M.A.R.I.L.U.LA., i Cremats a Lloret el dia 20 de març, amb la presència de “Willy” Toledo, entre d’altres. Ramon Madaula actuarà el dia 21 de marça Blanes amb l’obra Idiota.

A Blanes, el 23 d’abril, s’ha programat Barcelona/Roda de Ter, la crònica d’una amistat que escenifica la correspondència entre Miquel Martí i Pol i Joan Vinyoli.

La música i la dansa també tenen un paper rellevant. Destaquen el concert del cantautor granadí Paco Damas, el 17 d’abril a Lloret, o l’opera que es veurà el 15 de març a Blanes. Pel què fa la dansa, el 24 de maig a Blanes s’oferirà One-hits wonders de Sol Picó i Ernesto Collado.

La programació es completa amb la celebració del Dia de Andalucía o la commemoració del 30è aniversari de la Banda Musical Mossèn Joan Batlle, entre altres espectacles de teatre amateur i familiar.

Els dos ajuntaments han mostrat la seva satisfacció per la programació conjunta d’aquests dos espais, que presenten la seva 4a programació conjunta.

Diari Girona i RP

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics