URGENT

Nou metge, però tancant els dissabtes

Compartiu aquesta història

Finalment, el CAP de salut de PLF mantindrà el nombre de metges tot i la jubilació del doctor Agustí. Segons avança l’Ajuntament de PLF, aquesta jubilació serà coberta per l’arribada d’un nou facultatiu que heretarà el “cupo” de pacients d’Agustí.

Així, tot i el temor que quedessin només 3 metges a l’ambulatori local, s’ha aconseguit mantenir el nombre de facultatius al centre sanitari local amb l’arribada de Santiago Torner. Aquest nou metge, que actualment atén de forma puntual al CAP de Malgrat, passarà a ser metge de capçalera de PLF, com ja ho havia fet el seu pare, Josep Torner a mitjans del segle passat.

Ho ha confirmat a aquesta emissora, l’alcalde de PLF i alhora metge a substituir, Valentí Agustí.

Torner, que també té una consulta privada a Malgrat, ha acceptat assumir la plaça d’Agustí a PLF i ja ocuparà el despatx mèdic d’aquí a una setmana assumint els prop de 200 pacients que fins ara eren d’Agustí que dissabte farà el seu últim dia de visites després de prop de 40 anys a PLF.

L’horari de visites del doctor Torner, però,  serà diferent al d’Agustí. Ho farà de dilluns a dijous i amb una hora més diària l’atenció al públic respecte al seu predecessor. Així serà de 9 del matí a 1 del migdia. Segons el consistori, es probable que els divendres hi hagi algun metge substitut per cobrir el servei.

El que finalment no s’ha aconseguit, segons l’Ajuntament, és mantenir els dissabtes com a dia de visita a PLF.

Agustí diu que els dissabtes són més cars per l’empresa gestora i que actualment no hi ha cap altra CAP de la zona que ho fes cosa que creava greuges amb la resta de centres.

La Corporació ha confirmat la incorporació de Torner a partir del dia 16 al CAP palafollenc.

Així doncs, a partir de la propera setmana, el cap de salut de PLF estarà obert de dilluns a dijous de 8 a 20 i divendres de 8 a 19h. Els caps de setmana l’atenció es farà al CAP de Malgrat i a les nits, al cap de Pineda o als hospitals de Calella o Blanes.

Dissabte, últim dia de visita d’Agustí i de la seva assistent personal, l’Enriqueta,  s’ha organitzat un comiat amb els pacients que vulguin anar-hi. Serà just després de les visites, a partir de la 13h

rà diferent al d’Agustí. Ho farà de dilluns a dijous i amb una hora més diària l’atenció al públic respecte al seu predecessor. Així serà de 9 del matí a 1 del migdia. Segons el consistori, es probable que els divendres hi hagi algun metge substitut per cobrir el servei.

El que finalment no s’ha aconseguit, segons l’Ajuntament, és mantenir els dissabtes com a dia de visita a PLF.

Agustí diu que els dissabtes són més cars per l’empresa gestora i que actualment no hi ha cap altra CAP de la zona que ho fes cosa que creava greuges amb la resta de centres.

La Corporació ha confirmat la incorporació de Turner a partir del dia 16 al CAP palafollenc.

Així doncs, a partir de la propera setmana, el cap de salut de PLF estarà obert de dilluns a dijous de 8 a 20 i divendres de 8 a 19h. Els caps de setmana l’atenció es farà al CAP de Malgrat i a les nits, al cap de Pineda o als hospitals de Calella o Blanes.

Dissabte, últim dia de visita d’Agustí i de la seva assistent personal, l’Enriqueta, s’ha organitzat un comiat amb els pacients que vulguin anar-hi. Serà just després de les visites, a partir de la 13h

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics