URGENT

ERC presenta el seu nou candidat a l’alcaldia de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Joan Tardà envoltat de membres d'ERC de PLF, divendres a Malgrat. Foto: ERC Malgrat
Joan Tardà envoltat de membres d’ERC de PLF, divendres a Malgrat. Foto: ERC Malgrat

Divendres al vespre es va fer al centre cultural de Malgrat l’acte de presentació de Ramir Roger com a nou candidat dels republicans a l’alcaldia d’aquesta localitat veïna.

Roger, palafollenc de naixement, es va presentar com alternativa real de govern i va denunciar la deixadesa de l’actual equip de govern de Conxita Campoy.

Actualment els republicans són la 3a força a l’Ajuntament de Malgrat, amb 3 regidors i prop d’un miler de vots en els últims comicis, quan la formació va comptar amb Obdúlia Quatrecases com a cap de llista.

Roger defensa una nova manera de fer al consistori en contraposició a les dues dècades de la socialista Campoy al consistori. Així proposa donar un impuls a la participació amb 6 conselles municipals i amb la voluntat de fer assemblees participatives de barri per acostar la gestió municipal a la ciutadania. Diu el candidat que precisament la participació ciutadana ha estat abandonada per l’actual govern.

Roger va presentar-se com a candidat al costat del diputat republicà a Madrid, Joan Tardà. Durant la seva intervenció el líder d’Esquerra va demanar el vot pels republicans, però ho va fer extensiu a la resta de forces que defensen el procés sobiranista. Diu que la futura República Catalana comença amb els ajuntaments.

També creu que cal que els grups sobiranistes aconsegueixin majoria el 27S per tal de preparar la transició nacional abans ja de les eleccions generals de finals d’any.

A Malgrat ja han confirmat el seu candidat la majoria d’actors polítics del municipi; PSC, ERC, ICV i PP. CiU encara està immersa en una pugna interna per decidir la cap de llista, mentre que la CUP farà públic en breu qui serà el seu alcaldable i Podemos haurà de decidir si es presenta als comicis del 24 de maig.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics