Blanes comença les obres de millora de carrers

 

Aquesta setmana han començat els treballs per millorar diversos punts d’arreu del municipi, ja sigui per fer una pavimentació total de carrers o bé per reduir les barreres arquitectòniques en d’altres vies.

Unes obres que haurien d’acabar a finals del proper mes d’abril i pels quals hi ha dos equips per asfaltar, i un altre equip per a les feines que serviran per millorar l’accessibilitat dels vianants.

De moment les actuacions s’han concentrat al Carrer Mercè Rodoreda, al barri d’Els Pins, i en aquests primers dies les tasques seguiran en tota aquesta zona de S’Abanell i Francesc Macià. En 15 dies es començarà a treballar al Passeig de la marina, Plaça Catalunya i Carrer Esperança.

D’aquesta manera, s’aniran cobrint en tots els carrers i zones d’arreu del municipi on s’ha previst actuar en aquesta campanya.

El consistori, que es gastarà més de 830 mil€, recorda que feia 3 anys que no es feien actuacions intensives d’asfaltatge al municipi.

Els treballs que es faran durant els tres propers mesos formen part d’un projecte global de prop de dos milions d’euros i que inclou altres actuacions a les vies públiques.

Un dels aspectes que més destaca el consistori d’aquest projecte és la millora de l’Avinguda d’Europa, al polígon de l’estació, que durant els darrers anys ha esdevingut pràcticament en el principal vial d’entrada a la vila, el què connecta més ràpidament amb el centre i les platges.

La segona actuació més destacada que es durà a terme té a veure amb la propera posada en marxa del nou edifici de l’Escola Sa Forcanera, entre el barri de Mas Enlaire i la carretera entre Blanes i Lloret.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics