Malgrat declara la guerra als excrements de gossos

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament posa en marxa aquesta setmana una campanya per tal de reduir el nombre d’excrements que omplen carrers i places de la ciutat. El que es vol és conscienciar els propietaris d’aquests animals de la necessitat de recollir-ne els excrements.

D’entrada tots els propietaris d’animals censats rebran a casa una carta i un fulletó informatiu, mentre que paral.lelament els agents de la Policia Local també en repartiran pels carrer entre els portadors d’animals. Els agents també sancionaran als qui incompleixin l’obligació de recollir les deposicions dels seus animals domèstics.

La campanya té com a lema Recollim els excrements de gos: fem un Malgrat més net.

kk

El consistori afirma que la campanya respon a una de les principals queixes dels veïns de Malgrat.

Més enllà de la necessitat de recollir les deposicions, la campanya també vol recordar que s’ha d’evitar que els gossos orinin als espais públics, façanes o mobiliari urbà, i que en tot cas, caldria fer-ho als embornals i escocells dels arbres.

Aquesta campanya també té una part en la que s’intensificarà la neteja de les zones públiques més afectades pels excrements de gossos just alhora que es començarà la part informativa.

La campanya informativa i sancionadora es farà en especial incidència a les zones del municipi més afectades, com ara l’aparcament de l’antic camp de futbol, Sta Rita, les places públiques, el camí del pla, la zona del cementiri, can Feliciano o al voltant de la piscina municipal.

L’any passat es van tramitar un total de 121 denúncies per permetre als animals fer les deposicions i miccions en carrers, parcs o façanes o no recollir immediatament els excrements.

Malgrat també s’ha apuntat a la moda dels pipicans o correcans i en va instal.lar un fa uns mesos prop del camp de futbol municipal.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics