PLF celebra demà la Festa Organitza’t amb l’Orgànica

Reciclar les deixalles orgàniques també compta amb una vessant lúdica i educativa tal com es demostrarà aquest dissabte al matí.

A partir de les 10 i fins la 1 del migdia i de la ma dels Diablesfolls, l’Ajuntament, l’Àgència de Residus de Catalunya, el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya i Palafums SL, el nostre municipi vol donar la benvinguda al reciclatge de l’orgànica amb activitats pensades per a petits i grans a la plaça Valls d’Ax.

Durant aquestes 3 hores s’han organitzat diferents tallers, espectacles, una xocolatada i moltes altres activitats amb el lema que ningú “es cremi amb l’orgànica”.

Totes les activitats volen conscienciar i fer més entenedora la recollida de l’orgànica que es va iniciar a finals del mes de desembre a PLF.

La programació de les activitats començarà just abans de les 10 h amb una cercavila a càrrec de la Colla de Diables. Tot seguit hi haurà xocolatada per a tothom i tallers varis per a totes les edats i gustos. A més hi haurà inflables, i a les 12 del migdia està previst un espectacle de percussió amb contenidors d’escombraries a càrrec de la Colla de Diables, que és qui s’encarrega de l’organització de l’activitat, com explica Sergi Romero, Cap de Colla dels DiablesFolls.

Aquesta serà la segona activitat de l’any dels Diables, que ja estan preparant la temporada, no només de correfocs, sinó també d’altres activitats.

En el primer mes sencer de recollida separada d’aquesta fracció, el nostre municipi ha separat 18 tones d’orgànica. Una xifra encara petita pel volum que genera un municipi com el nostre. És per incentivar a separar correctament aquesta fracció que demà es munten aquestes activitats al centre del poble.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics