L’oposició no dóna suport als pressupost

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El document es va aprovar només amb el vot a favor dels dos partits del govern. El PP i ERC van votar en contra. Els populars consideren que el govern menysté a les urbanitzacions i les barriades, mentre aposta per infraestructures com el Palauet o la Biblioteca. Óscar Bermán, que recriminava al govern la manca de manteniment, assegura que no ha volgut participar en la negociació del pressupost perquè afirma que el govern local no li té en compte les seves propostes.

El regidor d’urbanisme va repassar algunes de les inversions fetes en els últims mesos a les urbanitzacions per contestar a Bermán.

ERC si va participar de les reunions i va elaborar un document de propostes per ser incorporades al document. Finalment, però, els republicans han votat en contra perque asseguren que hi ha diferències conceptuals i de desenvolupament pressupostari. Francesc Alemany explicava algunes propostes que demanaven.

A banda d’això també reclamaven la cobertura de la pista exterior del Palauet per fer activitats en cas de pluja, o millorar la partida de benestar social i d’educació.

Per la seva banda, CiU va abstenir-se a la votació. Considera que el pressupost només és una previsió supeditada a l’arribada de finançament d’altres administracions. Joan Gallart afirma que la federació faria un altre tipus de pressupost.

Tot i el vot en contra i l’abstenció de l’oposició, el pressupost, l’últim de la present legislatura, es va aprovar amb els vots a favor del PSC i d’ICV-EUiA.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics