Malgrat renova la zona de vianants del carrer de Mar i Ramon Turró

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Ahir van començar els treballs de renovació parcial del paviment central d’aquestes dues vies pacificades de trànsit del centre. El consistori explica que es canviarà la llosa romana actual per un llambordí gris més flexible i resistent i que també es renovaran les voreres del carrer Ramon Turró.

Tot i que són vies pacificades, els veïns residents en aquests carrers i els proveïdors dels comerços poden accedir-hi i els vehicles circulen per l’actual llosa romana central. Es tracta d’un paviment de grans lloses rígides que s’han anat degradant  amb el temps i ara es substituirà per llambordins més flexibles i resistents que serà també de color gris, com els que hi ha al Barri Antic.

El projecte inclou la renovació de 400 metres linials del carrer de mar i 120 més de la part de la zona de vianants del carrer Ramon Turró. En la part de la via que no està restringida al trànsit, fins la riera, es renovaran les voreres que no s’havien canviat l’any 2012 quan ja es van reparar alguns trams.

Aquests treballs han d’estar finalitzats en un mes i tenen un  pressupost de més de 120 mil€, 30 mil menys del que es preveia inicialment. També, inicialment, s’havia previst que les obres duressin 2 mesos, però l’empresa que farà les obres té la voluntat de retallar aquest període d’execució a la meitat.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics