Els cadets de bàsquet guanyen els seus partits del cap de setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Cop d’autoritat del masculí, que es va imposar a la pista del Blanes C contundentment; 48 a 88. 40 punts de diferència que donen aire als locals que són 10s a la taula. La propera jornada jugaran a casa contra el Palamós, que està just per sota dels palafollencs a la taula.

El cadet femení, que és l’equip més ben classificat del club local,  es va imposar al Palauet contra el Ceset, per 54 a 49. Una victòria que permet a les noies mantenir-se a la part mitja-alta de la taula. Són 6s i la propera jornada buscaran escalar posicions. Hauran de guanyar al St Narcís gironí, que són 14 a la taula i esperar l’ensopegada d’añlguns dels equips més ben classificats.

Si els cadets han guanyat, el sènior i el Sots21 han perdut aquesta setmana.

Els nois entrenats per Jordi Batlle van plantar cara al 4t classificat, el Vilablareix, però tot i això no va poder endur-se la victòria aquest cap de setmana al Palauet. El PLF va perdre de 3 punts, 53 a 56. Una derrota  que els manté 11s a la classificació. Diumenge a la tarda jugaran a la pista del Cornellà del Terri, que són 8s.

Els Sots 21 no aixeca cap i continua cuer després de perdre contra el Cassanenc a casa, i de 16 punts; 50 a 66.

El proper partit els portarà a la pista dels Escolapis de Figueres, 10s a la taula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics