13 noves denúncies en l’últim dispositiu Via

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els mossos i la Policia Local de Blanes han tornat a muntar nou control per identificar els joves que arriben en tren al municipi per sortir-hi de festa i vigilen la zona d’oci dels Pins per evitar baralles o que s’hi consumeixi droga.

Aquest cop, durant la matinada de diumenge, els policies van aixecar 11 actes (set per tinença d’estupefaents i quatre per armes prohibides) i van recuperar dos mòbils que constaven com a robats. De moment, els agents n’investiguen la procedència per veure si denuncien els joves que els duien al damunt per un delicte de robatori o bé un de receptació (és a dir, per comprar objectes sostrets).

Seguint la línia dels dispositius anteriors, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Blanes van tornar a fer controls en els dos punts calents; a l’estació de trens a l’arribada dels joves i a la zona d’oci dels Pins.
Els agents, amb el suport del personal de seguretat d’Adif, identifiquen els joves que arriben amb tren a Blanes. Aquest cap de setmana es van fer 200 identificacions. Després, les patrulles es traslladen fins a la zona d’oci del municipi, on continuen els controls. El dispositiu va començar a dos quarts d’onze de la nit i va acabar l’endemà a les set del matí.
Aquests tipus de controls van començar a l’estiu davant l’augment de l’incivisme d’aquests joves que venen cada cap de setmana a Blanes per gaudir de la seva zona d’oci.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics