El Barça favorit per guanyar la Copa del Rei d’ Hoquei que es juga des d’avui a Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els blaugranes són els clars favorits per emportar-se el títol que es disputarà aquest cap de setmana a la Ciutat Esportiva de Blanes, amb la presència dels vuit millors equips de la primera volta de l’OK Lliga.

El Barça és líder de la classificació de l’Hoquei Lliga i des de fa temps és el dominador d’aquest esport al país. També és el rei de copes, però també hi ha equips històrics com el Liceo, el Voltregà o el Reus.

La competició s’obrirà avui dijous amb un desigual derbi gallec entre Liceo i Cerceda emmarcat en els quarts de final. El segon partit de la primera jornada enfrontarà l’actual campió, el Moritz Vendrell, contra el Vic. Serà transmès en directe per Esports 3 a partir de les 9 del vespre.
En la jornada de demà, divendres, saltarà a la pista el favorit, el Barcelona, per enfrontar-se a l’Alcoi, també per Esports 3 a quarts de 7. Serà un partit entre el més poderòs i el més modest de la competició.

Tancaran aquesta primera ronda de quarts de final el Voltregà i el Reus Deportiu, al vespre, en un partit totalment obert, amb els d’Osona disposats a fer història i tenir l’oportunitat d’aconseguir un títol que se’ls resisteix des de 1977. Els partits de les semifinals es jugaran dissabte, mentre que diumenge es disputarà la final a la una del migdia i també en directe per la tv.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics