S’obre el termini de presentació d’originals al 8è concurs de Treballs de Recerca

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fins divendres de la setmana que ve es poden lliure els treballs de recerca de batxillerat que vulguin optar als premis que atorga l’Ajuntament de PLF amb la intenció d’incentivar l’excel·lència educativa.

El certamen té 3 premis que repartiran un total de 1000€ repartits en 500 pel primer classificat, 300 pel segon i 200 pel 3r.

El principal requisit, a banda de ser original i d’aquest curs, és que l’estudiant que hagi fet el treball ha d’estar empadronat al nostre poble, sense importar el centre educatiu on estudiï. Ho ha explicat Silvia Pizarro, de l’Àrea d’Ensenyament de PLF.

Tots els originals caldrà presentar-los presencialment al MiD, sota un pseudònim per garantir la imparcialitat del jurat que valorarà els treballs. Un jurat composat per professors, pares i mares, tècnics municipals i regidors de l’Ajuntament. Seran ells els qui valoraran els candidats als premis a través de tot un seguit de criteris com ara l’originalitat del treball i dels objectius, el rigor, la metodologia o les fonts d’informació consultades.

La decisió del jurat es donarà a conèixer el dia 30 de juny, quan es lliuraran els premis econòmics.

L’any passat van participar al concurs 11 treballs de 13 alumnes palafollencs, ja que poden concorre treballs fets en grup. El treball guanyador va ser entorn a la convivència i inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual.

El segon premi va ser per a treball sobre l’energia verda i el tercer sobre la música i la televisió digital.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics