Demà es fa el Cros de PLF ajornat fa un mes pel temporal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament, amb la col•laboració de Gesport, la Federació Catalana d’Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona, ha organitza per demà el 2n Cros de Palafolls puntuable pel circuit Maresmenc de Cros.

La prova s’havia de disputar a finals de gener, però les pluges i el fort vent van impedir tenir-ho tot a punt per fer el cros. Llavors es va decidir reprogramar-lo per demà. D’aquesta manera, el de PLF serà l’últim Cros del circuit Maresmenc.

En total hi haurà 14 categories de corredors que aniran sortint des de les 10 del matí i fins la 1 del migdia amb diferents traçats i horaris.

Per participar en el Cros de Palafolls caldrà disposar de la llicència escolar o estar federat. També es pot fer de manera independent i lliure. Sigui com sigui caldrà formalitzar les inscripcions que es podran fer el mateix dia de la cursa. De tota manera qui ja es va inscriure fa un mes, no cal que la torni a fer de nou. Ho explica Jordi Fitó, tècnic d’esports de PLF

Participar en el cros és gratuït, excepte pels corredors de la categoria elit, que hauran de pagar 2€.

Un dels atractius de la cursa de demà serà veure la corredora local, Vanessa Mateos, que ja és matemàticament campiona de la categoria Cadet Femení del Maresme. Mateos acabarà el circuit davant del seu públic. Firó, però destaca també 2 corredores locals més que seran a PLF aquest dissabte.

La cursa, que es farà en diferents distàncies al Parc Fluvial de la Tordera, oferirà trofeus als tres primers classificats de cada categoria i medalla a tots els participants.

A la plana web de l’Ajuntament podeu consultar el traçat, el reglament i les bases per participar en el cros de diumenge.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics