Detenen una parella de Malgrat per intentar robar en un pis amb els propietaris dins

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat dia 11, els Mossos d’Esquadra de Badalona van detenir un home i una dona de 30 i 31 anys, de nacionalitat croata i veïns de Malgrat com a presumptes autors d’un robatori a l’interior d’un domicili d’aquesta ciutat.

Segons expliquen fonts policials, els fets van tenir lloc el mateix dia de la detenció pels vols del migdia quan el propietari del domicili es trobava a l’interior.

Segons el relat dels propietari, els dos detinguts van  trucar el timbre. L’home va mirar per l’espiell per comprovar qui era. Al no reconèixer als dos acusats, va decidir no obrir la porta. Va ser llavors quan va sentir de nou sorolls provinents de la porta. En tornar a mirar l’espiell va veure com estaven manipulant el pany amb alguna mena de targeta o estri similar.

Llavors, el propietari va avisar al 112 i dues patrulles policials  es van desplaçar fins al domicili on es van trobar els possibles autors baixant per les escales de l’edifici. En veure els agents van intentar fugir però van ser interceptats i detinguts. Els agents van trobar que els lladres portaven a sobre una radiografia, estri utilitzat per tal d’intentar accedir al domicili.

Els detinguts van passar a disposició judicial dos dies després als jutjats de Badalona, que en  va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics