Baixen prop d’un 4% els fets delictius a Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Per quart any consecutiu han baixat a Pineda els fets delictius. Segons dades dels  Mossos d’Esquadra els fets delictius coneguts han baixat, en conjunt, un 3,8 per cent a Pineda. Així ho han exposat els Mossos en la darrera reunió de la Junta Local de Seguretat, celebrada dimecres passat i presidida pel regidor Antoni Abad, com a Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Pineda. Antoni Abad ha dit que les dades anuals són positives, ja que baixen en conjunt el total de fets delictius, però ha explicat que s’està actuant des de Mossos i Policia Local per un increment en robatoris a domicilis, concentrat a les urbanitzacions i segones residències.  “S’ha produït les darreres setmanes i està en vies de solució, segons han dit els cossos de seguretat a la Junta Local”, ha dit Antoni Abad. Pel que fa al balanç anual de Mossos d’Esquadra, el repunt de fets delictius es produeix principalment al juliol i agost, i també per Setmana Santa.

R.Pineda

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics