Jornades de portes obertes als centres escolars abans de les prescripcions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Cada mes de març, abans que els pares hagin de triar a quina escola apuntar el seu fill,  els centres educatius de PLF obren les seves portes perquè fer conèixer les  instal·lacions, els projectes i els seus mètodes educatius.

L’escola Mas Prats és la primera que convida a visitar el seu centre a tots els pares i mares interessats en conèixer el professorat i el mètode d’ensenyament, entre altres. La cap d’estudis de l’escola Mas Prats, Imma Bigas, explica que durant la visita es podrà veure la tasca diària del centre.

La visita a Mas Prats es farà a la tarda, a partir de les 3, coincidint amb l’horari lectiu, i es farà un grup amb els pares per fer la visita i la xerrada informativa.

L’endemà, el dissabte, tant l’escola Les Ferreries com l’institut Font del Ferro celebraran les seves jornades de portes obertes. L’escola Les Ferreries atendrà als pares i mares d’11 a 1 del migdia per saber més de l’organització, el tipus de docència i per donar resposta als dubtes dels pares i mares que s’hi apropin. Així ho ha explicat la Cap d’estudis de l’escola, Núria Vidal.

L’institut també es podrà visitar de 10 a 1 acompanyats per professors de l’IES. Aquells pares i alumnes que vulguin conèixer el projecte educatiu del centre de secundària,  a les 12 hi haurà una xerrada informativa amb l’equip directiu. El director de l’institut, Dani López explica que la xerrada vol resoldre els dubtes bàsics sobre el funcionament general, el procés de matrícula i sobre les noves normatives relatives a la Llei Wert.

Lopez recorda que tots els alumnes que surten de les escoles públiques de PLF tenen plaça garantida a l’IES, però que igualment han de seguir el procés de matriculació.

Aquestes jornades es duen a terme poc abans de l’inici del període de pre-inscripcions als centres escolars per al curs vinent.  De fet s’hauran de formalitzar a partir del proper dia 10 i fins el dia 17 de març.

La setmana vinent,  la llar d’infants municipal Palafollets també farà les seves jornades de portes obertes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics