PLF commemora un any més el dia de la Dona treballadora

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho farà amb una programació d’allò més diversa, amb  xerrades, tallers i també una sortida al teatre. Per començar, aquest divendres, a les 6 de la tarda, el Casal de la Dona acollirà un cafè- xerrada sobre l’”Empoderament femení”, a càrrec de la couch Mònica Aldegunde.

A més, a partir de dilluns i fins el dia 15 hi ha diverses activitats i tallers organitzats des de l’Associació de Dones. Ho explica la treballadora social de l’ajuntament de PLF Txesca Torres.

Totes aquestes activitats es duran a terme a la Masia de Can Florenti i són gratuïtes. Més endavant, el divendres 20 de març s’anirà al Teatre Victòria per veure el musical Mar i Cel. El preu d’aquesta activitat és de 35€ i el període d’inscripció ja està tancat.

Paral·lelament, la membre de la junta i professora del Casal, Elisa Afrah, ha convidat a totes les persones a participar de les activitats del casal en una entrevista al programa “En Xarxa”.

Les jornades commemoratives del dia de la Dona Treballadora a PLF estan organitzades per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament i l’Associació de dones de PLF.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics