URGENT

PLF commemora un any més el dia de la Dona treballadora

Compartiu aquesta història

Ho farà amb una programació d’allò més diversa, amb  xerrades, tallers i també una sortida al teatre. Per començar, aquest divendres, a les 6 de la tarda, el Casal de la Dona acollirà un cafè- xerrada sobre l’”Empoderament femení”, a càrrec de la couch Mònica Aldegunde.

A més, a partir de dilluns i fins el dia 15 hi ha diverses activitats i tallers organitzats des de l’Associació de Dones. Ho explica la treballadora social de l’ajuntament de PLF Txesca Torres.

Totes aquestes activitats es duran a terme a la Masia de Can Florenti i són gratuïtes. Més endavant, el divendres 20 de març s’anirà al Teatre Victòria per veure el musical Mar i Cel. El preu d’aquesta activitat és de 35€ i el període d’inscripció ja està tancat.

Paral·lelament, la membre de la junta i professora del Casal, Elisa Afrah, ha convidat a totes les persones a participar de les activitats del casal en una entrevista al programa “En Xarxa”.

Les jornades commemoratives del dia de la Dona Treballadora a PLF estan organitzades per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament i l’Associació de dones de PLF.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics