PLF obre la convocatòria per participar al festival d’art multidisciplinari Fisures

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El festival, que es farà el proper dia 27 de juny, neix amb la voluntat de convertir-se en una institució de referència en el món de l’art multidisciplinar. El gèrmen del Fisures és la trobada d’Art de Girona Inund’Art, de la qual PLF va ser satèl·lit l’any passat.

Aquest any és l’ajuntament mateix qui s’ocuparà de la gestió i l’organització del festival, que manté la filosofia del seu predecessor, però se’n diferencia perquè posarà l’accent en les arts escèniques. Així ho ha explicat el coordinador de cultura de l’Ajuntament de PLF, Antoni Selvaggi.

Fisures (escrit amb una sola S) vol ser un espai de creació i reflexió, on hi tenen cabuda propostes innovadores i de risc, difícils d’ubicar en espais més institucionals de l’art. És aquesta mateixa dificultat la que fa que el festival sigui una oportunitat per a tots aquells artistes  que parteixen d’un tipus d’expressió artística diferent i trencadora. Escoltem Antoni Selvaggi.

Els artistes i companyies interessades ja poden presentar la seva proposta artística mitjançant el formulari  on-line  habilitat a la pàgina web de l’ajuntament, o bé presencialment a l’edifici MiD de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

Les categories artístiques que s’hi poden presentar són, d’una banda, arts visuals: instal·lacions audiovisuals, intervencions a l’espai públic o performances.

També hi ha lloc per les arts escèniques de creació pròpia i de petit format, tals com teatre, dansa, clown, cabaret, poesia, entre altres. Per últim,les  instal·lacions al carrer o les arts musicals de creació pròpia tindran també el seu espai al primer Fisures de PLF .

Els projectes es poden presentar fins el dia 7 d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics