El barri Sant Lluís tornarà a tenir la Zona Verda d’estacionaments restringit a l’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament de PLF ja està treballant per tal de poder tornar a posar en marxa aquestes zones d’estacionament restringit només per a palafollencs al barri de St Lluís.

Segons han explicat fonts municipals, la previsió és que enguany la zona es posi en marxa més aviat que l’any passat. De fet es preveu que el dia 1 de juliol ja estigui en funcionament i que s’allargui fins a finals de setembre, tres mesos complets.

St Lluís arrossega cada estiu problemes per estacionar. Els vehicles dels visitants del Marineland ocupaven gran part del barri, sobretot després que aquest parc aquàtic fes de pagament el seu estacionament. Per evitar la manca de places lliures a St Lluís, el consistori va posar en marxa l’any passat un sistema de zones verdes i blaves per tal de garantir espais d’estacionament per als veïns empadronats a PLF.

Cada cotxe censat a la nostra vila lluïa un distintiu de color groc amb la paraula “resident”, que permetia estacionar en qualsevol zona disponible del barri. Els visitants de fora podien estacionar a les zones blaves, amb un temps màxim de hora i mitja o en els espais no subjectes a restriccions.

Enguany el funcionament serà el mateix. El principal canvi respecte l’any passat seran les acreditacions que lluiran els cotxes. Seran d’un altre color, més sofisticades i difícils de falsificar i a més, no caldrà anar-les a buscar a l’Ajuntament. El consistori les començarà a enviar per correu a partir de l’abril als veïns d’aquest barri, per tal que rebin còmodament a casa aquest adhesiu que s’ha de col·locar al parabrises i que permet estacionar a totes les zones del barri St Lluís.

Els palafollencs que no siguin del barri però vulguin una acreditació per estacionat a St Lluís la podran demanar a les oficines de l’Ajuntament també a partir de l’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics