El sènior perd de 5 contra el Farners

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els de Sta. Coloma van endur-se la victòria del Palauet ; 47 a 52 en un partit on els nois entrenats per Jordi Batlle no van poder acabar de trobar el camí de la victòria. Ara el sènior és 11è a la taula i la propera jornada viatjaran a Campdevànol, 14s classificats.

El sots 21 ha jugat aquesta setmana a Olot on ha perdut 79 a 53. Un partit plegat d’imprecisions als primers minuts, perdent moltes pilotes i no acabant de rematar les jugades. El primer quart el parcial va ser 22 a 11. Al tercer quart, el PLF va saber remuntar  gràcies a un parcial 0 a 8, un miratge ja que el 4t  quart, els olotins van anar a per totes i es van acabar imposant.

L’única victòria del club de bàsquet de PLF, la signa el cadet femení; 58 a 33 a casa i contra el Fornells. Són l’equip més regular del club local. Ho diu la seva posició a la taula; 6es. La setmana que ve a més tenen un desplaçament senzill, a priori, ja que aniran a la pista de les últimes classificades; l’Amer, que encara no ha guanyat cap partit en aquest campionat.

El cadet masculí, però, ha perdut  contra el Vedruna `per 94 a 47.

L’infantil ha descansat aquest cap de setmana, just per fer el canvi entre la primera i la segona fase  del campionat. El primer partit serà contra La Bisbal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics