Campolier vol repetir com alcaldable a Sta Susanna, però el partit no ho té clar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’actual alcalde, Joan Campolier vol tornar a repetir com a cap de llista de CiU a Santa Susanna. Ho fa avalat pels resultats que sempre l’han recolzat i amb àmplies majories.

L’alcalde té el vistiplau de l’executiva local, que ell mateix presideix, però encara li queda convèncer la direcció comarcal i la nacional.

Segons explica El Punt, fa dies que ambdues direccions debaten sobre la idoneïtat de tornar a proposar Campolier i ja hi ha veus que creuen que cal prescindir d’una figura tant controvertida com l’actual alcalde.

Campolier està actualment investigat per haver presumptament adjudicat a dit la recollida de les escombraries i fa uns anys va ser inhabilitat durant 4 anys, l’únic període que no va ser alcalde de Sta Susanna.

Un bagatge difícilment assumible pel partit, que afirma que en breu comunicarà oficialment la seva postura. El possible recanvi podria ser Josep Monreal, que ja va substituir a Campolier durant els anys que va estar inhabilitat. Tot i ser proposat del propi Campolier, finalment els dos van acabar enemistats.

El partit sap que si no proposa a Campolier, aquest podria fer una llista alternativa i arrossegar part del seu electorat.

Per la seva banda, l’alcalde confia en repetir com a cap de llista de CiU ja que creu que la causa contra ell s’arxivarà en breu. Diu que ja està treballant en la llista, que haurà de ser renovada, ja que aquest mandat li han marxat fins a 4 regidors.

Campolier governa amb 8 dels 11 regidors al municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics