URGENT

Un voluntari dels Amics dels Animals de PLF correrà la Marató de BCN per recollir fons per l’entitat

Compartiu aquesta història

En Jordi Puig és un noi de BCN però que dedica part del seu temps lliure a ser voluntari de la Protectora d’animals de PLF. D’aquesta manera ha pogut conèixer la tasca de l’entitat local en benefici dels animals abandonats i trobats. Actualment té una 40a de gossos i una 10a de gats en custòdia. Cuidar aquests animals i mantenir la residència que tenen prop del Molí d’en Puigverd, suposa una gran quantitat de diners, que els voluntaris recullen en activitats com el canicross, col·laboracions o ajudes municipals. L’impulsor de la iniciativa, Jordi Puig, explica com va conèixer la protectora.

A la protectora hi arriben animals amb desnutrició extrema, amb símptomes evidents de maltractament. Tot plegat necessita d’una gran suma de diners en medicaments, operacions o aliments.

Per donar un nou cop de mà, en aquest cas econòmic, en Jordi s’ha proposat corre aquest diumenge la Marató de BCN. Ho vol fer tot recollint un miler d’€uros a través d’una plataforma digital de recollida solidàries de donacions. Per aconseguir el repte fan falta encara 290€, de manera que el corredor ha volgut insistir en què tot ajuda és important, per petita que siguin la quantitat donada.

D’aquesta manera tots els qui vulguin col·laborar en la causa poden entrar al portal web “El meu gra de sorra” i fer un donatiu. Aquest tarda la xifra recollida és de 710€. En total s’han fet unes 45 de donacions, però encara queden cinc dies per poder-hi participar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics