Avui comencen les preinscripcions als diferents centres escolars de primària i a l’institut PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El termini per presentar aquesta sol·licitud comença avui i s’allarga fins el 17 de març.

Amb la preinscripció els pares sol·liciten l’admissió en un centre determinat, pel que és el el primer pas que s’ha de fer per obtenir una plaça en una escola.

La setmana passada els centres de PLF, Institut Font del Ferro, Les Ferreries i Mas Prats van dur a terme jornades de portes obertes per facilitar als pares i mares la decisió de triar quin centre escolar escollir de cara al proper curs. De totes maneres, no serà fins el 12 de maig quan es publicaran les llistes definitives d’alumnes admesos.

Es poden matricular a P3 els infants que durant l’any 2015 compleixen els 3 anys. Al primer curs deducació primària, els que compleixen 6 anys durant aquest any. A 1r d’ESO es poden matricular els alumnes que compleixen 12 anys durant l’any o els qui correspongui cursar aquest nivell perquè han completat la primària.

A PLF s’han previst 4 aules de P3 pel proper curs, dues a cada escola de primària, el que suposa un centenar de places totals, una 50a a cada centre.

Per fer la preinscripció en un centre determinat cal anar directament a l’escola triada i presentar la documentació requerida. Un cop finalitzat el període,es valoraran les sol·licituds i es procedirà a fer el llistat final d’ admesos i formalitzar la matrícula definitiva.

En el cas de la llar d’infants Palafollets, que aquests dies ofereix l’oportunitat de visitar el, el període de preinscripcions serà d’aquí a 2 mesos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics