URGENT

Malgrat desbloquejarà demà l’adjudicació de la recollida de residus

Compartiu aquesta història

Fa mesos que el consistori està pendent d’adjudicar aquest servei. Tot i que el concurs fa temps que va fer, la mesa de contractació tenia dubtes entorn algun dels punts de les ofertes presentades entorn al plec de clàusules establert. Això ha obligat a estudiar en profunditat les ofertes presentades i, si no hi ha cap novetat, demà s’adjudicarà el servei.

Actualment el servei el duu a terme l’empresa local Germans Alum, que també ha presentat una oferta per renovar l’adjudicació.

Aquesta és la mateixa empresa que està sent investigada per possibles irregularitats en l’adjudicació a Sta Susanna o que va ser apartada del concurs de PLF per haver presentat una baixa temerària.

L’adjudicació del servei serà un dels 9 punts a l’ordre del dia del ple de demà dijous i que correspon al mes de març. A banda d’aquesta adjudicació, CiU presenta una moció per demanar al govern que flexibilitzi les obligacions tributàries per les entitats sense ànim de lucre, que a partir d’ara hauran de presentar comptes amb hisenda.

La resta de punts del ple volen ratificar algunes sancions relatives a la tinença de gossos o la dissolució del consorci que s’havia creat per desenvolupar l’ARE a la zona de l’escultor Clarà.

Fa només unes setmanes que l’Ajuntament va abandonar la idea de crear una Area Residencial Estratègica, amb es preveien centenars de pisos nous, al costat d’equipaments i zones verdes.

El ple començarà a les 7 a la sala de plens de Malgrat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics