L’Assumptes Interns entrevista als últims caps de llista

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’actual mandat acabarà en 2 mesos, i per tal de fer un balanç dels últims 4 anys polítics a PLF, el programa d’actualitat política de RP, l’Assumptes Interns, enceta aquest divendres l’última ronda d’entrevistes als responsables polítics de PLF en la última legislatura.

Com és habitual, el primer convidat serà el portaveu de la formació amb menys representació al consistori. Així divendres després dels informatius del migdia i nit entrevistarem a Juan Andrés Osorio, portaveu i cap de llista d’ICV-EUiA. El cicle d’entrevistes continuarà amb CiU la propera setmana, i ERC, just abans de la setmana santa. Ja a l’abril acabarà el cicle amb el PP i el PSC.

El programa (presentat per Marc Ferri) abordarà un ampli repàs als últims 4 anys de la política municipal per conèixer encerts i errades tant del govern com també de l’oposició i vol servir per escalfar motors de la campanya electoral que just començarà 15 dies després de finalitzar el cicle d’entrevistes.

Habitualment el programa entrevistava a tots els regidors de l’Ajuntament de PLF, tant els que tenen responsabilitats de govern, com els qui formen part de l’oposició, per tal de conèixer de prop la tasca que es fa en cada regidoria i també la tasca de fiscalització i control dels grups de l’oposició.

En aquesta última tongada, però, i davant la imminència dels comicis locals, es farà un format més reduït i només entrevistant als qui fa 4 anys van ser caps de llista a les últimes eleccions municipals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics