URGENT

El Govern vol fer la rotonda de St. Lluís abans de les eleccions

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una reivindicació veïnal que demana un millor accés al barri pel carrer de St Lluís, ja que actualment està prohibit sortir directament direcció al centre o entrar venint de Malgrat. Fa anys que la solució es té clara; una rotonda que permeti entrar i sortir als veïns d’aquesta zona, com ja passa amb l’altra entrada al barri per l’Av del Mar.

Aquesta obra compta amb el suport de la Diputació de BCN, que finançarà el 90% del cost, ja que la carretera entre Malgrat i PLF depèn d’aquesta administració.

La intenció del govern municipal és començar aquesta rotonda abans de les eleccions, com avança l’alcalde de PLF, el socialista Valentí Agustí.

Si finalment s’arriba a fer abans dels comicis del mes de maig, la rotonda es sumarà a una llarga llista d’obres en marxa en aquest tram final del mandat. Continuen els treballs al teatre, als carrers de Baix i Girona, reparació de carrers i d’altres treballs. Unes obres que l’alcalde assegura que no tenen un rerefons electoralista. Recorda que les obres causen molèsties als ciutadans i que això també podria provocar una pèrdua de vots. Per tot plegat assegura que les obres representen un avantatge i una inversió pel poble i que no s’han fet abans per manca de recursos econòmics.

Una altra de les accions que el govern voldria engegar abans dels comicis, seria l’asfaltatge dels carrers de Ciutat Jardí, que financen els mateixos veïns, i que suposa uns treballs de gran envergadura. De moment els parcel·listes d’aquesta urbanització ja saben l’import a pagar i en els casos de problemes de finançament el consistori permet el fraccionament del pagament per garantir que tots els veïns puguin fer front al cost d’aquesta obra.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics