L’escola Fonlladosa de Malgrat visita els estudis de Ràdio Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí una cinquantena d’alumnes dels cursos de primer i segon de primària d’aquesta escola malgratenca han vingut de visita cultural als estudis centrals de Ràdio Palafolls.

Amb aquesta visita han pogut conèixer de primera mà com funcionen les instal·lacions de la nostra emissora de ràdio i per què serveixen els aparells que s’hi poden trobar.

A més a més han gravat la cançó de Nadal, en la que porten mesos treballant. La cançó és una versió en format nadalenc de la coneguda cançó Get Lucky del grup francès Daft Punk.

Els estudiants han estat atents a les explicacions sobre la ràdio i han gaudit de la visita, però sobretot estaven emocionats  per la gravació del tema musical. Ara que la tenen enregistrada, cada alumne se n’endurà una còpia a casa com a record de la nadala i de la visita a la ràdio.

No és la primera vegada que alumnes d’escoles de PLF o de Malgrat visiten els estudis centrals de RP, on se’ls explica el funcionament de l’emissora i es va una petita ruta guiada per les diferents estudis i instal·lacions de la ràdio.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics