URGENT

Es creen a PLF les Joventuts d’Esquerra Republicana

Compartiu aquesta història

Aquest mes de març s’ha donat a conèixer la creació de la branca juvenil d’ERC. Segons un comunicat dels republicans, les JERC de PLF han començar a caminar amb una desena de membres i amb la intenció d’aprofitar aquest any, amb 3 eleccions diferents, per conscienciar i mobilitzar el jovent entorn al vot independentista.

Els membres de les JERC de PLF tenen entre els 16 i 20 anys i suposen la pedrera del partit. Ja estan dividides les funcions entre els seus integrants i ja han començat a funcionar.

ERC destaca que la seva branca juvenil prové, en gran part, del teixit associatiu del poble, una de les apostes electorals fermes dels republicans.

Les JERC de PLF ja tenen presència a les xarxes socials més importants com Facebook, twitter i Instagram i en breu organitzaran un acte de presentació oficial obert a tothom a la nostra població.

ERC ha mostrat la seva satisfacció per la creació d’aquesta secció local dels joves i asseguren que han estat els mateixos joves els que s’han organitzat i han empès la creació de les JERC.

Els republicans creuen molt positiu que els joves s’impliquin en el projecte independentista d’esquerres, sobretot ara que el jovent tenen un baix interès en la política en general.

D’aquesta manera, ERC ja té la seva branca juvenil, com també les tenen el PSC, el PP, CiU i ICV a PLF. Tot i això no totes aquestes seccions juvenils estan actives, tot i estar constitudes.

D’altra banda ERC  continua la seva precampanya amb el cicle de xerrades de #PalafollsaDebat. Aquest diumenge debatran aspectes relatius a les polítiques de joventut al Casal de Joves de Can Batlle.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics