URGENT

El PSC de Malgrat presenta una llista renovada

Compartiu aquesta història

El canvi d’alcaldable dels socialistes malgratencs, de Conxita Campoy  a Joan Mercader, ha suposat  també una amplia renovació de la candidatura. Noves cares i més joves. De fet, més enllà del candidat, cal anar fins el número 8 per trobar a un altre regidor actual al consistori. Una neteja de cara de la candidatura amb la que es vol copsar també el vot jove, ja que la mitjana d’edat dels candidats també baixa  i es situa entre els 30 i els 50 anys.

Ahir l’assemblea local va aprovar les llistes que tanquen de forma simbòlica alguns dels regidors que no continuaran la propera legislatura, entre ells l’actual alcaldessa, Conxita Campoy, que tanca la llista.

cartell de precampanya de la CUP de Malgrat
cartell de precampanya de la CUP de Malgrat

A Malgrat les formacions ja fan bullir l’olla. Aquest divendres CiU, un cop superada la crisi interna que ha acabat amb l’escissió d’una part dels seus membres, presentarà el seu full de ruta a la biblioteca amb la seva candidata Neus Serra. L’endemà els nacionalistes faran una carpa informativa a l’av Mediterrània.

Els regidors escindits de CiU, liderats per Carme Ponsa, han format una nova formació; Junts x Malgrat que es presenta aquest dissabte  al vespre al centre Cultural.

ERC ja va presentar el seu candidat i la setmana passada feia públics els 5 primers noms de la candidatura, entre els quals no hi ha cap dels actuals 3 representats al consistori.

La CUP, que són el partit debutant al municipi també ha fet públic ja la seva candidatura que encapçalarà Jofre Marès.

Els qui repeteixen candidat, a banda de CiU, són el PP amb Ana Vega i ICV-EUiA amb Jordi Medina.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics