URGENT

La cobla de PLF organitza la festa de la primavera coincidint amb la visita de Tv3

Compartiu aquesta història

La cadena de televisió catalana vindrà a PLF el proper dilluns a la tarda a fer un reportatge sobre la cobla del nostre municipi.

Inicialment pretenien fer, senzillament, la gravació d’una de les seves actuacions, per mostrar a les càmeres com treballen els músics que hi toquen. Però, per incompatibilitats de calendari, finalment, han decidit aprofitar aquesta gran ocasió i preparar el que han anomenat, la festa de la primavera, tenint en compte la proximitat de la seva arribada. Per acabar-ho d’arrodonir, el director de la cobla, Enric Estrada, va creure oportú adaptar algunes de les cançons més conegudes del programa Club Super 3, on s’emetrà el reportatge, en format cobla. Aquestes composicions s’estrenaran dilluns mateix.

A més a més, i aprofitant els tallers que han organitzat a les aules de 5è i 6è de les escoles Mas Prats i Ferreries al voltant del folklore català, on han après a ballar sardanes, els alumnes d’aquestes classes participaran a l’acte.

La data de gravació, dilluns a partir de les cinc de la tarda, a la plaça Palatiolo, on a banda de tota la gresca, també hi haurà una xocolatada organitzada per les AMPES de les escoles.

El programa s’emetrà a través del programa infantil de la cadena televisiva, el Club Super 3, tot i que la data d’emissió encara no està definida.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics