L’Amateur més líder després de golejar el Silenc

Jornada rodona pel primer equip del club palafollenc. Ahir jugaven contra el Silenc i no van tenir-ne pietat: 1 a 5. Svetomir va marcar el primer dels palafollecns al minut 7, i Manel ampliava l’avantatge al 31 i amb un segon gol al 44. A la mitja part el resultat era de 1 a 3, i a la segona part Svetomir va marcar el seu segon gol al 55. Una golejada que va rematar Amorós a l’últim minut del partit signant l’1 a 5 final.

3 punts més pels palafollencs que està fent una temporada estratosfèrica. A banda de guanyar, aquesta jornada jugaven el segon classificat amb el tercer. Després de moltes setmanes sent el segon a la taula, l’Anglès cedeix aquesta posició al Tossa. Aquesta lluita per la segona plaça beneficia al PLF que amplia distàncies i ja té un coixí de 7 punts entre el líder i el Tossa.

La propera setmana jugaran a PLF contra el Cuatro Vientos de Blanes, que es troben en la zona de descens.

El cadet ha perdut aquesta setmana al camp del Llagostera per 5 a 0. Mal partit dels palafollencs que són 15 i en zona de descens de categoria. La propera setmana jugaran contra el Cassà que són 14s. Tot i que estan al costat a la taula, els selvatans tenen 14 punts de distància amb els palafollencs.

Per últim l’Infantil va guanyar a casa al St. Celoni per 2 a 0. Els gols locals van ser de Víctor i d’Adrian i els 3 punts fan que siguin  10s a la taula amb 20 punts. La propera jornada jugaran contra el Maçanet que tenen 2 punts menys que el PLF i són 12s.