L’Amateur més líder després de golejar el Silenc

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Jornada rodona pel primer equip del club palafollenc. Ahir jugaven contra el Silenc i no van tenir-ne pietat: 1 a 5. Svetomir va marcar el primer dels palafollecns al minut 7, i Manel ampliava l’avantatge al 31 i amb un segon gol al 44. A la mitja part el resultat era de 1 a 3, i a la segona part Svetomir va marcar el seu segon gol al 55. Una golejada que va rematar Amorós a l’últim minut del partit signant l’1 a 5 final.

3 punts més pels palafollencs que està fent una temporada estratosfèrica. A banda de guanyar, aquesta jornada jugaven el segon classificat amb el tercer. Després de moltes setmanes sent el segon a la taula, l’Anglès cedeix aquesta posició al Tossa. Aquesta lluita per la segona plaça beneficia al PLF que amplia distàncies i ja té un coixí de 7 punts entre el líder i el Tossa.

La propera setmana jugaran a PLF contra el Cuatro Vientos de Blanes, que es troben en la zona de descens.

El cadet ha perdut aquesta setmana al camp del Llagostera per 5 a 0. Mal partit dels palafollencs que són 15 i en zona de descens de categoria. La propera setmana jugaran contra el Cassà que són 14s. Tot i que estan al costat a la taula, els selvatans tenen 14 punts de distància amb els palafollencs.

Per últim l’Infantil va guanyar a casa al St. Celoni per 2 a 0. Els gols locals van ser de Víctor i d’Adrian i els 3 punts fan que siguin  10s a la taula amb 20 punts. La propera jornada jugaran contra el Maçanet que tenen 2 punts menys que el PLF i són 12s.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics