Taller de gospel organitzat pel teatre i l’associació La Nostra Dansa de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els participants compartiran escenari amb el Cor Carlit Gospel en el concert que la formació durà a terme el proper 12 d´abril a Tordera. Impartirà les classes la directora del Cor Carlit Gospel, l’Anna Roqué, i s’adreça a persones majors de 8 anys amb o sense experiència en l’àmbit del cant o la música. Les sessions es duran a terme el divendres 10 d’abril de 18.30h a 20.30h i l’endemà dissabte 11 d’abril de 19h a 21h al Teatre Clavé. Les inscripcions es poden fer a la web del teatre fins el 25 de març.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics