L’historiador malgratenc Joan Piña guanya la Beca de Recerca La Selva 2015

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’historiador Joan Piña Pedemonte és el guanyador de la IX Beca de Recerca La Selva 2015 amb l’obra Les esglésies parroquials dels segles 17 i 18 als arxiprestats de la Tordera, la Selva i Farners Montseny. Enguany s’hi havia presentat un total de 15 obres. L’obra guanyadora se centra en les esglésies parroquials que formen part de l’imaginari vital dels ciutadans que s’hi han batejat, hi han celebrat Rams o hi porten els fills a fer la comunió, per citar algunes de les festivitats on l’edifici pren protagonisme.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics