Comissen 2100 plantes de marihuana en un magatzem de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de Blanes van desmantellar ahir una plantació de marihuana que estava amagada en el magatzem situat en l’altell d’una planta baixa d’un edifici del municipi. Durant la operació policial, els agents també van detenir el responsable del cultiu, i van confiscar un total de 2.101 plantes de marihuana en fase de creixement.

El detingut, un home de 44 anys veí de Tordera, va ser traslladat al vespre a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra pel traspàs de diligències i avui dimecres estava previst que aquest cos policial li prengués declaració perquè posteriorment passi a mans dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció de Blanes.

La plantació comissada a Blanes. Foto: Aj Blanes
La plantació comissada a Blanes. Foto: Aj Blanes

L’home està acusat d’un delicte contra la salut pública –tràfic de drogues- i de defraudació de fluït elèctric, ja que havia fet una connexió il·legal a la xarxa elèctrica  per donar corrent a la complexa infraestructura.

El local, d’uns 600m2, l’havia llogat l’home fa un mes, explicant al propietari que volia fer un supermercat

A banda de les plantes de marihuana comissades, la Policia Local també va retirar el material necessari per al seu cultiu. Així es van endur 132 làmpades de calor, 119 transformadors, 7 bombes de calor, 3 dipòsits d’aigua fertilitzant, 8 ventiladors i 6 estacions meteorològiques entre d’altres. Tot plegat hauria costat més de 100 mil €, segons el detingut. Uns diners que pretenia recuperar amb les 2100 plantes que tenia al local i que al mercat tindrien un preu aproximat de 300 mil€.

Tot aquest material pretenia mantenir el local entre els 27 i els 32º, una calor que va acabar delatant la plantació, perque els veïns, que havien de dormir amb les finestres obertes per la calor, van denunciar-ho a la policia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics