Inditex supera els 2.500M€ de benefici, amb un 8% més de vendes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’empresa espanyola, propietària de cadenes com Zara, Bershka o Massimo Dutti torna a batre rècords de resultats i accelera la seva activitat econòmica. L’empresa ha anunciat també que aquest any llançarà un pla d’incentius per a 70.000 treballadors, entre els qui repartirà el 2% dels beneficis com a màxim.

L’empresa tenia, en acabar l’exercici al gener de 2015, unes 6.600 botigues en 88 mercats diferents. Concretament a Espanya les vendes han crescut un 5%, segons avançava l’empresa en la presentació dels resultats.

Destaca el fet que les vendes a través de les botigues online han crescut un 13%, si comparem les dades a dia 1 de febrer amb les del 14 de març del corrent.

La notícia es coneix deu dies després de l’anuncia del tancament de l’empresa Tordera Logística, ubicada dins el polígon d’Inditex a Tordera, que va dir que tancava les portes en un termini aproximat de quatre mesos. El motiu, segons expliquen, la externalització del servei de comandes online que oferia fins ara l’empresa. El comitè d’empresa de la companyia ha emès un comunicat on asseguren que el lloc de feina dels treballadors de caràcter indefinit no corre perill i que seran reubicats en diferents magatzems d’Inditex del mateix polígon.

També asseguren que es mantindrà l’antiguitat i categoria de cada treballador, així com les situacions de reducció de jornada o contractes a temps parcial. L’empresa assenyala que les condicions de treball en les noves ubicacions, milloraran.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics