CiU presenta dissabte a Josep Maria Botella com a candidat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Serà a partir de quarts de 12 al MiD en un acte obert que vol donar a conèixer el nou candidat dels nacionalistes a PLF. L’acte de presentació comptarà amb la presència de l’alcalde de Premià i alhora  president de l’Associació Catalana de Municipis, Miquel Buch, que serà l’encarregat de presentar al candidat local.

Botella substitueix al fins ara portaveu de la formació, Joan Gallart, que farà un pas enrere i es retirarà de la política activa després de 12 anys al consistori on ha alternat 2 mandats a l’oposició i un al govern al costat del ja retirat Xavier Dalmau.

Precisament Gallart serà demà divendres el convidat al programa Assumptes Interns de RP, on repassarem no només aquests últims anys de mandat, sinó també la seva trajectòria dins el consistori. L’entrevista la podreu escoltar demà després de l’informatiu Migdia i nit.

Botella es presenta amb la voluntat de recuperar l’espai perdut per la federació nacionalista al nostre municipi, que en els últims comicis va passar de 2a força a 4a al consistori perdent 1/3 dels vots i 1 regidor.

El de dissabte serà el primer acte de Botella com a cap de llista de CiU a PLF per les eleccions del proper dia 24 de maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics