Malgrat haurà de pagar 11.350€ per reparar l’enllumenat públic

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En les darreres setmanes s’han produït, en diverses zones de la població, robatoris de cable de coure. En total han estat 1.300 els metres de cable que els lladres s’han endut. D’aquests, 500 metres pertanyien al parc infantil Francesc Macià, 350 metres de la rotonda de Mas Bages, 250 metres de la il·luminació del Passeig de Mar i finalment 200 metres al parc del Castell.

Pel que fa als serveis de reparació, al Passeig de Mar ja s’hi ha reinstal·lat el cablejat i en principi avui, s’havia de fer la mateixa actuació a la zona del parc del Castell. En el cas de la rotonda de Mas Bages –on ja han robat el cable tres vegades- i en el cas del Francesc Macià, l’ajuntament procurarà restablir la il·luminació habitual en les properes setmanes.

La Policia Local de Malgrat de Mar està buscant els responsables d’aquests robatoris. El cos demana als ciutadans i ciutadanes que si veuen qualsevol persona sospitosa es posin en contacte amb els agents.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics