Dissabte concert de Gerard Quintana i Xarim Aresté al Singulars

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Amb la garantia de ple absolut, demà es donarà el tret de sortida al cicle de concerts Singulars que ha programat 4 espectacles. El primer, i plat fort, és demà amb Gerard Quintana i Xarim Aresté que presentaran A Cau d’Orella, el seu nou espectacle en format acústic al Casal de l’Avi del centre.

Aquesta gira, de només 8 concerts, fuig dels grans escenaris i busca la proximitat amb l’espectador per poder crear un clima íntim i proper. Per això poc més de 200 persones podran estar al concert inaugural. Les entrades anticipades es van exhaurir fa temps, però encara es posaran a la venda una 12a d’entrades demà a taquilla. Ho explica Xavier Sitjà, un dels membres de Bang Cultura,  l’entitat organitzadora del certamen.

Quintana serà demà a PLF 25 anys després del concert que va protagonitzar amb els Sopa de Cabra al teatre municipal i organitzat per aquesta emissora.

Es cantaran alguns èxits dels Sopa de Cabra

Sitjà, però, alerta que no és un concert de grans èxits dels Sopa de Cabra. Tot i això explica que s’escoltaran algunes cançons de la formació gironina.

El Singulars ha programat 4 concerts de petit format. El proper serà el 4 d’abril, coincidint amb la Festa Major Petita de PLF amb Ian Sala i Illa Carolina. El 18 d’abril ens visitarà Joan Masdéu i Alverd Oliva i el cicle el tancaran Laia Vehí i Halldor Mar el 2 de maig.

Les entrades per la resta de concerts es poden aconseguir al MiD al preu de 7€.

 

cartell del Singulars
Cartell del Singulars

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics