L’amateur goleja al Cuatro Vientos

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El líder va passar per sobre dels blanencs en un partit a casa; 5 a 0. Al minut 8 va marcar Massaguer el primer dels locals. Al 17 Parera va ampliar el marcador. Ja a la segona part van arribar els 3 gols restants del PLF en qüestió de 3 minuts. 2 de Carrasco i  l’últim de Víctor.

L’amateur continua líder a 6 punts del segon, el Tossa que no ha perdonat aquesta jornada.

El proper partit serà a casa de la Unió Girona, que són 14s a la taula

L’infantil ha perdut aquesta jornada al camp del Maçanet per 3 a 0. Al minut 15 els gironins van marcar el primer gol, i ja a la segona part els altres dos, l’últim de penal.

Pe últim, el cadet va empatar en un trepidant partit a casa contra el Cassà. Els de la Selva van marcar primer i Ayoub va aconseguir primer igualar el partit i després avançar-se en el marcador amb el segon gol del PLF. Al tram final del partit, però, el Cassaà va aconseguir aigualir  l’esperança del cadet, i va empatar el partit. El cadet  s’haurà de refer aviat de l’empat, perquè la propera jornada visitarà el camp més complicat de la categoria; el del líder. L’escola del Ripollès només ha cedit 14 punts en les 20 jornades disputades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics