L’amateur goleja al Cuatro Vientos

El líder va passar per sobre dels blanencs en un partit a casa; 5 a 0. Al minut 8 va marcar Massaguer el primer dels locals. Al 17 Parera va ampliar el marcador. Ja a la segona part van arribar els 3 gols restants del PLF en qüestió de 3 minuts. 2 de Carrasco i  l’últim de Víctor.

L’amateur continua líder a 6 punts del segon, el Tossa que no ha perdonat aquesta jornada.

El proper partit serà a casa de la Unió Girona, que són 14s a la taula

L’infantil ha perdut aquesta jornada al camp del Maçanet per 3 a 0. Al minut 15 els gironins van marcar el primer gol, i ja a la segona part els altres dos, l’últim de penal.

Pe últim, el cadet va empatar en un trepidant partit a casa contra el Cassà. Els de la Selva van marcar primer i Ayoub va aconseguir primer igualar el partit i després avançar-se en el marcador amb el segon gol del PLF. Al tram final del partit, però, el Cassaà va aconseguir aigualir  l’esperança del cadet, i va empatar el partit. El cadet  s’haurà de refer aviat de l’empat, perquè la propera jornada visitarà el camp més complicat de la categoria; el del líder. L’escola del Ripollès només ha cedit 14 punts en les 20 jornades disputades.