Escridassada al Conseller Vila a Blanes per la prolongació de la C32

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha visitat la localitat per inaugurar les noves instal·lacions del Club de Vela nàutiques del port de Blanes. Posteriorment, havia de presentar al candidat de CiU per les pròximes eleccions municipals a la ciutat, però s’ha trobat prop d’un centenar de veïns que l’han escridassat a la plaça dels Dies Feiners, rere l’Ajuntament.

Els manifestants eren membres de l’Associació Pinya de Rosa i de SOS Lloret que amb el suport de partits com ICV, la CUP i ERC han protestat pel projecte d’allargament de l’autopista C-32 fins a Lloret.
Els manifestants portaven diverses pancartes i fulls i han xiulat el responsable de Territori i Sostenibilitat durant gran part de l’acte. Els manifestants volien fer palès que el projecte no té tot el consens del territori.
Els portaveus de les entitats ecologistes han pogut parlar amb el conseller, i li  han demanat que faci marxa enrere o que aposti per altres alternatives per connectar millor les comarques barcelonines, gironines i els nuclis de Blanes i Lloret de Mar. Unes propostes que Vila ha escoltat tot i els ha emplaçat a parlar tranquil·lament, tot i que  ha assenyalat que només es repensarà la seva posició si els consistoris de Lloret de Mar i Blanes s’oposen al projecte.
Des de les entitats subratllen que la nova via passa per un entorn molt apreciat pels veïns de la zona com són els paratges del Vilar, Les Planes, Sant Pere del Bosc, l’Àngel i Les Alegries. A més, asseguren que la nova carretera suposaria talar més de 60.000 arbres.
Per la seva banda, el conseller  ha defensat la importància d’aquesta nova carretera que ha titllat “d’imprescindible” per al progrés de la comarca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics